Naše usluge

Kompanija sa 30 godina iskustva

Stavljamo na raspolaganje naše kompetencije, naša rešenja i širok spektar usluga kako bismo garantovali maksimalnu podršku od početka do kraja projekta.Izaberite neku od naših usluga:

DOzimetrijska kontrola-MONITORING

Servisiranje opreme iz oblasti medicine

Kontrola kvaliteta uređaja

Projektovanje mera radijacione sigurnosti i bezbednosti

pROMET I TRANSPORT RADIOAKTIVNOG MATERIJALA

Komisioniranje linearnih akceleratora

Proizvodi iz oblasti medicine

Generalni smo zastupnik i distributer svetskih renomiranih proizvođača opreme iz oblasti medicine. Možemo Vam ponuditi opremu iz oblasti nuklearne medicine, radioterapije, detektore zračenja, sisteme za upravljanje radioaktivnim otpadom, zaštitnu opremu  i još mnogo toga.  Za svu ponuđenu opremu nudimo usluge održavanja i servisa. 

Proizvodi iz oblasti industrije

Sarađujemo i generalni distributeri smo  svetskh proizvođača opreme iz oblasti industrije. Zastupljeni smo u različitim granama industrije i sarađujemo sa velikim industrijskim sistemima koji koriste mašine sa izvorima zračenja, izvore i sl.  takođe nudimo i opremu za NDT ispitivanja, različite vrste izvora, termovizijske kamere, neutron generatore i slično. 

Pored ove opreme nudimo i opremu za merenje odnosno kontrolu zračenja – detektore i monitore zračenja i zaštitnu opremu (olovne kecelje, naočare, zaštitne paravane, itd).

Softveri  u medicini

U ponudi naše kompanije možete naći softverska rešenja koja se upotrebljavaju u medicini odnosno najsavremenija rešenja u radioterapiji i planiranju. Konstantno radimo na proširenju i razvoju softverskih rešenja.

Ko smo mi?

KVARK D.O.O. je  kompanija osnovana 1992.godine, sa sedištem u Kragujevcu, kao jedna od tri medicinsko-biohemijske laboratorije u Srbiji,  nakon toga kompanija kreće da se razvija u polju medicine tačnije u oblastima radioterapije, nuklearne medicine, i zaštite od jonizujućeg zračenja. Od tada pa sve do sada trudimo se da ispunimo sve zahteve naših  klijenata, takođe smo usmereni na razvoj naše kompanije u budućnosti.

Godine iskustva

Uspešno realizovanih projekata

Zadovoljnih klijenata

Zaposlenih

Naši saradnici

Važan deo poslovnog života kompanije je stalna veza sa inostranim partnerima, svetskim liderima u proizvodnji medicinske, industrijske i naučne opreme.