PET zaštitna sredstva

Pozitron Emisiona Tomografija je funkcionalna imaging tehnika nuklearne medicine, koja se koristi za posmatranje metaboličkih procesa u telu. Kao bioloski aktivan molekul za PET, najcešće se koristi FDG (fludeoksiglukoza).

U okviru ove tehnike, koristi se različita zašitna oprema, kako za samog klinickog lekara, pacijenta, zaštitne barijere za zaštitu radnog prostora, zaštita za sam prenos, transport i rukovanje FDG molekulom i ostalih PET radionuklida, ili zaštita za transport radioaktivnih izvora, koji se koriste za kalibraciju PET sistema.

KVARK godinama unazad, kao generalni distributer proizvoda vodećih proizvođača Capinteca Inc. i Nuclear Shieldsa snabdeva centre nuklearne medicine zaštitnom opremom ove vrste kao i druge ustanove kojima je potrebna ova vrsta opreme.

Nudimo i rešenja po vašem zahtevu:

  1. Izlazak na teren i sagledavanje zahteva.
  2. Davanje potrebne olovne zaštite.
  3. Izrada u različitim dimenzijama.

Kontaktirajte nas i naš tim Vam može ponuditi potrebno rešenje.

Nuclear Shields

Nuclear Shields


Warning: Undefined variable $acf_get in /home/u155411569/domains/kvark.rs/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/ACFItem/ACFItem.php on line 2830

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/u155411569/domains/kvark.rs/public_html/wp-content/plugins/divi-machine/includes/modules/ACFItem/ACFItem.php on line 2830

Showing all 12 results