Molimo Vas sačekajte
 
Karadjordjeva 33, Kragujevac
Odaberite jezik:
 

Medicinsko-biohemijske laboratorijske usluge – KVARKLab

Početna » Usluge » Medicinsko-biohemijske laboratorijske usluge – KVARKLab
Medicinsko-biohemijske laboratorijske usluge – KVARKLab

Laboratorija Kvarklab osnovana je 1993. godine sa programom kliničkih analiza koje su prevazilazile okvir kliničke hemije, upravo ono što je nekoliko godina kasnije proglašeno laboratorijskom medicinom, kada je uvedena u KVARK sistem. KvarkLab je od svog osnivanja poslovala sa ciljem da obezbedi profesionalnu i raznovrsnu laboratorijsku dijagnostiku svima kojima je potrebna.

Program analiza obuhvata oko 500 parametara koji se koriste za uspostavljanje dijagnoze ili praćenje toka bolesti i primenjene terapije. Osoblje laboratorije drži se dobre laboratorijske prakse, nastojeći da uvek pruži pravovremenu i kvalitetnu uslugu. Za izvođenje analiza koriste se reagensi vodećih svetskih proizvođača.

Visoki standardi u dijagnostici održavaju se putem neprekidnog informisanja i usavršavanja zaposlenih uz praćenje razvoja kliničko – biohemijske dijagnostike i uvođenje savremenih metoda ispitivanja. Laboratorija Kvarklab je opremljena modernom tehnikom i stručnim kadrom koji se trudi da odgovori na sve zahteve korisnika usluga, u smislu dobijanja pouzdanih rezultata u najkraćem roku.

Za više informacija posetite  https://www.kvarklab.com/