Molimo Vas sačekajte
 
Karadjordjeva 33, Kragujevac
Odaberite jezik:
 

Zaštitne rukavice i ostali asesoari

Početna » Oprema iz oblasti medicine » Zaštitna sredstva » Zaštitne rukavice i ostali asesoari

Zaštitne rukavice i ostali asesoari

Zaštitne olovne rukavice su razvijene u želji da se profesionalnom licu ponudi najbolja zaštita sa očuvanjem najveće moguće spretnosti, osetljivosti i udobnosti, prilikom nošenja istih. Nalaze primenu u oblasti radiologije, ortopedske hirurgije, endoskopije, urologije i svim ostalim procedurama izlaganja visokom zračenju u dnevnoj medicinskoj praksi, gde god su od velikog značaja osetljivost i zaštita. Savitljivost, fleksibilnost i apsolutna homogena zaštita od zračenja su posebni faktori kvaliteta koji su zagarantovani u okviru postupka proizvodnje i upotrebe osnovnih kvalitetnih materijala.

Najčešći ekvivalent zaštite je 0,50mm, ali svakako, rukavice sa većim ekvivalentom olova su manje elastične, te je neophodno napraviti izbor pri kupovini u zavisnosti od konkretnog zadatka, ili namene. Osim zaštitnih rukavica, u ponudi su i razni asesoari u vidu zaštite za pojedine delove tela (ruke, noge), zaštite za trudnice, zaštita za grudi i slično.

Iz svoje ponude, KVARK izdvaja sledeće modele, koje ujedno možete pogedati i na sajtu proizvođača www.bar-ray.com . O samom proizvođaču ove vrste opreme, možete se više informisati u opciji ZASTUPNIŠTVA I PROJEKTI.